Saturday, January 9, 2010

Magazine sekolah tahun lepas macam bangang. Banyak karya di salah taip, salah cetak, dan yang tidak dicetak pun ada jugak. Nama bapak aku Mohd Hakim Shah diorang taip, ya Allah kecewanya aku bukan main. Gambar-gambar kelas macam makin buruk dari dulu pun ada jugak.


Mungkin atas alasan tidak muat satu buku, mengapa masukkan karya-karya yang tidak ada motif?


Seriously, macam bodoh. Harapkan front page je lawa tapi isi macam mee rebus. Yeah kali ni baru aku betul-betul faham "Don't judge a book by it's cover".

1 comment:

Ibrahim:) said...

haha2, betol2. gambar aku pun buruk. haha3