Tuesday, January 5, 2010

Semua beg berwarna merah jambu

Tadi pergi sekolah rendah, saja jemput adik tersayang. Loceng berbunyi, semua keluar dari blok sekolah macam tikus keluar sarang. Tak percaya? pergi tengok sendiri.


10 min menunggu, rasa macam tak tentu arah kalau adik kandung kita sendiri tak muncul. Apsal la budak-budak lain pakai beg color pink ni. Susah aku nak mencari. Agaknya pengetua suruh budak-budak pakai beg color pink kot.


Nasib baik jumpa, dia lari terkial-kial pergi dekat aku. Haish, apsal la time bukak sekolah je yang perempuan lingkungan 7-9 tahun kena beli beg sekolah mesti kena ada gambar Barbie, then ada blink-blink. Ada plak tu yang beg lagi besar dari badan, ibubapa diorang kerja bagus-bagus tapi otak sengkek.



Macam-macam perangai. By the way, selamat kembali ke sekolah ye adik-adik. Tom tom bak!

3 comments:

AthirahSkinny said...

Hahahaha agaklah biasalah tu zaman budak2. Kdg2 bukan sebab parents, diorg sendiri yg mengada2 nak beg macam tu, kalau tak tarik muka masam, lastly terpaksa lah beli beg2 pink bling2 tu. Gaha

freez ya ! said...

ahaha, ayat kau terbaik duh hariz. xD

Hariz Shah ™ said...

trimas sayangku! nanti aku belanja domino okay hik hik!