Thursday, February 25, 2010

New Post

Kadang-kadang tu rasa nak buang je handphone aku ni bagi anjing makan, bagi dia telan segala cip memori yang aku simpan nombor-nombor yang pada aku tak perlu lagi. Kalau dulu beria sangat suruh aku pakai phone, sekarang mesej tak reply, call tak angkat.


Budak-budak junior pulak makin kurang ajar, "cibai sial kau ni, bodoh betul la". Mereka-mereka yang 'kurang bulu kaki' ini galak bercerita tentang kebodohan diorang kat sekolah. Sangat cetek pemikiran diorang, konon jejaka sepanjang zaman, konon mereka lah hotstuff di sekolah, konon mereka lah yang paling gengster di sekolah, konon mereka lah yang paling terror hisap dadah.


Fuckoff.


Enough said. Sakit hati aku dua tiga hari ni.


Maaf jika terkasar bahasa walaupun disengajakan.

5 comments:

pancho said...

wow.. sapa junior2 yg kurang ajar itu?

Hariz Shah ™ said...

well, as a blogger kena diam aje la. bising2 jadi kontroversi haha.


dah dah, thanks for the comment mr. pancho lanchou haha

pancho said...

sama2 :P.. saya dah updated blog saya :D

Ibrahim:) said...

siapa2? me? sorry brother :'(

Hariz Shah ™ said...

haha bukan kau la baim